Funderingar

Äntligen…

Nu ska jag försöka mig på ett nytt inlägg. När jag startade om min blogg hade jag stora förhoppningar om att skriva mycket och dela med mig. Men livet kom emellan i form av sjukdom och senare flytt.

Mina hjärtbesvär efter covid börjar sakta bli bättre. Kort sagt, så går det åt rätt håll och jag hoppas att det var just covidrelaterat och inte återkommer.

Efter att min Jämte ”provbott” i Färila drygt ett år var det dags för oss att skaffa ett eget boende i Hälsingland. Efter idogt letande och några budgivningar så hamnade vi i Arbrå.

Egentligen var det nog inte vi som hittade huset, utan huset hittade oss. 🥰 För Håkan var det kärlek vid första ögonkastet, jag behövde mera tid att känna efter. Men idag är det stor kärlek. ❤️ Vi skrev kontrakt tredje juni och sedan följde tre veckors intensivt bärande, packande och slit. Det återstår nog ett släpvagnslass innan det är helt färdigflyttat. 😆

Sommaren har vi ägnat åt att grovplanera trädgården. Tagit bort en häck, flyttat buskar och breddat infarten. Tur att min Jämte har sin grävare som är otroligt stark (som Jämten).😍 Tanten däremot, har mest gått omkring och pekat.

Inne har vi en del projekt som vi får ägna oss åt till vintern. Just nu håller jag på att göra i ordning ”mitt rum.” Ett rum där jag kan vara både kreativ och nostalgisk. Det ser jag fram emot. 😀

Ovan kommer bilder från vårt uterum och soldäck. Väggen bakom spa-badet har vi skrapat och målat. När vi byter vatten i badet senare i höst ska vi flytta det bakåt, närmare väggen. Sista bilden är våra fina oxalis som står vid ingången till huset.

Vilken sommar vi haft! 🌞 Här har det varit varmt hela sommaren och det verkar fortsätta ett tag till. Just nu hör jag åskan mullra på avstånd. Vi har ätit nästan alla måltider i uterummet eller på altanen. De gånger vi ätit inne är det för att det varit för varmt i uterummet.

Husbilen har fått vila i sommar, men det kan bli någon liten tur i höst. Var sak har sin tid! 🥰

Sköt om er

Vänligen Lena

8 kommentarer på “Äntligen…

 1. Härligt Lena att läsa det du skrivit. Du är duktig på detta. Ja jag blev lite konfunderad när jag såg att höll på med flyttstök igen. Tänkte, men har inte hon flyttat nyligen🤔 Jaha, det blev Arbrå, ja det spelar väl ingen roll var, huvudsaken att man trivs.
  Ja vilken värme, vi har varit i stugan på Gotland i två månader o kom hem i torsdags o jag tror vi har fått ca 26 mm regn på hela tiden. Det blir lite för mycket ibland av det goda. Men nu är vi hemma igen o nu drar ju allt igång. Vi ska väl ner en gång till slutet av september troligen.
  I morrn ska Pia o jag åka på begravning till Järbo tror jag det är, o följa vår sekreterare i distriktet Christina Norén till den sista vilan. Tråkigt o det gick så fort.
  Ha det bra Lena, du kan väl tala om din adress så kanske du kan få ett besök nån gång. Kram🥰❤️❤️❤️❤️

  Gilla

 2. Gott med ditt tillfrisknande och som ett bevis på det är hur fint du som kvinna har ordnat det för jag antar att min namne enbart har haft att verkställa dina order med eller utan grävare.

  Gillad av 1 person

 3. Trevlig läsning. Får vänta på besök har jag förstått, om jag har tur kanske det blir nästa sommar vi kan åka till Skärså. Var rädda om er. Kram

  Gilla

Kommentarer är stängda.