Funderingar

Trädgårdslivet

Vi har ägnat oss åt trädgården idag och jag måste medge att då njuter jag som allra mest. 🤗 Har plockat bort skräp från rabatterna och upptäckte att det är mycket på gång. Maj månad är min månad, kanske för att jag är född i maj. Men jag tror att det är för att naturen vaknar på allvar, vi kan riktigt se förändringen från dag till dag. Nu önskar jag bara att det blir litet varmare och dessutom behöver vi regn… så jag säger det där klassiska; ”Det får gärna regna på nätterna!”😆

Den här bilden får illustrera dagens arbete. Det är tur att Tanten har en portabel sittbänk. Jag fick slå ner rumpan ofta på bänken för här saknas det verkligen ork. Coronan tog det lilla jag hade!

Arbetsbänken

Busken på bilden är en vintergrön Mahonia. Ser att det kommit kalla vindar från väster för den har blivit frostnupen. Jag har klippt ur den en aning och den är full av knoppar. Visar bilder senare på blomningen.

Nästa projekt i trädgården blir att köra igång dammen. Håkan har städat ur den så vi behöver bara fylla vatten och dra igång pumpen. Tänk vad mycket roligt vi har kvar!

Nu ser vi fram emot kvällens hockeymatch med Björklöven och även Indycar.

Sköt om er, Vänligen Lena

3 kommentarer på “Trädgårdslivet

  1. Nu körde mitt dåliga samvete igång. Jag borde ha varit ute och tagit bort gamla växter jag med idag men har sån värk och är frusen så jag blev kvar inne. Men visst är maj en härlig månad då man kan göra fint i trädgården och få se allt börja växa igen.
    Kram.

    Gilla

  2. Härligt Kens. Jag har också gjort detsamma som du men jag orkade inte göra färdigt idag, men det ligger kvar.
    Hoppas på lite värme nu.

    Gilla

Kommentarer är stängda.