Funderingar

Kaffesugen

I mitt förra inlägg berättade jag att jag drabbats av förmaksflimmer. Idag känns det väl skapligt om jag… tar det lugnt… undviker stress… rör på mig så där lagom ( krattar i trädgården till exempel)… äter små portioner… och så INGET KAFFE ☕️. Numera blir det en kopp te på morgonen och efter lunch blir det 50/50 vanligt kaffe och koffeinfritt. Det lustiga är att man vänjer sig med allt!

Krokus

För mig är det här bästa tiden. Vi har allt det fina framför oss och naturen vaknar till liv.

Vi har hunnit kratta hela tomten, däremot har jag inte börjat städa rabatterna. Jag brukar inte ha så bråttom med det, skräpet skyddar mot frosten. Nu ska det bli kallt några dagar, så jag väntar. Det får se skräpigt ut ett tag till.

Citron

Vi har plockat ut våra övervintrare. Det är olivträd, lagerbuske, pelargoner och så ett fantastiskt citronträd. Det doftar helt underbart. Växthuset är inte så stort så när solen skiner blir det hett, då får vi öppna dörren och fönsterluckan. Sen gäller det att komma ihåg att stänga på kvällen och då har vi en värmefläkt som går igång när temperaturen sjunker.

”Den som har en trädgård och en boksamling saknar intet” sade Cicero och jag är böjd att hålla med. Däremot vill jag lägga till Sport på tv:n. Just nu är det slutspelshockey och Formel1 som gäller.

Sköt om er och njut av våren,

Vänligen Lena

2 kommentarer på “Kaffesugen

 1. Åh har dom sagt att du inte får dricka kaffe 🤔Ingen har sagt till Lelle 😒
  Mysigt med att du har övervintrar här blir det nytt då jag inte har förvaringsutrymme 😉

  Lotta är hemma det går bra med ALLT hon vilar mycke och det är toppen för hon brukar inte kunna var still.🥰

  Men nog är det något nytt elände fick höra ett barnbarn (15 årig tjej)som skär sig och mycke ångest går hos kurator men dom har kontaktat BUP 😪

  JA du Lena vilken värld vi lever i ❤Va rädd om dig och krama varandra mycke ❤🥰❤🥰kramar till dig finaste vännen ❤

  Gilla

 2. Jag får hjärtklappning av kaffe, så det är därför jag avstår. ☕️🤗
  Skönt att din dotter är bättre och nu får hon träna sig på att ta det lugnt.
  Skönt att ditt barnbarn får hjälp, det är så många ungdomar som mår dåligt. 😢
  Stor kram till dig 🥰🥰❤️❤️

  Gilla

Kommentarer är stängda.