Funderingar

Att göra plats

Vi börjar sakta återvända till livet. Förkylningen som visade sig vara covid, har släppt greppet, men vi är fortfarande trötta och orkar inte så mycket.

Men, vilket väder vi haft, vårkänslorna började komma tillsammans med vårfåglarna. Naturligtvis blev det en ”snödämp” inatt och då är de glada över att vi har serveringen öppen. Håkan skottade undan litet snö så att koltrastarna kunde hitta mat.

Koltrastar

Jag har gått och funderat över reklamen från Ikea som dyker upp med jämna mellanrum på nätet. 🤔

”Gör plats för allt du älskar.” Vad innebär det egentligen? Fundera över det!

Jag ska nog försöka ge plats för de människor jag älskar….. de intressen jag älskar….. de saker jag älskar (och slänga alla skitgrejer)….. och ge plats åt mig själv….

Håkan ger plats

Håkan vet hur man njuter. Ligger i spabadet och solar. Jag tycker bättre om att bada när det är mörkt och jag får njuta under stjärnorna. Men nu är det ljust så länge på kvällarna att jag hinner bli för trött. 🥴 Ikväll blir det klart och kallt, så då får jag leta mig ut.

Vänligen Lena

En kommentar på “Att göra plats

  1. Visst var det härligt med alla fåglar som kom tillbaka till fågelbordet nu när det blev snö. Jag har hängt vid köksfönstret långa stunder idag.

    Gilla

Kommentarer är stängda.