Funderingar

Så var det då dags…

Vi har insjuknat i Covid. Trösten är att vi har tagit tre sprutor och sjukdomen verkar vara lindrigare nu än den var i början av pandemin. Hitintills är det som en vanlig förkylning med feber, snuva och hosta. Eftersom jag har astma så ökade jag på dosen kortison i min inhalator direkt när jag kände mig dålig. Jag är också glad att jag vaccinerat mig mot lunginflammation.

Åreskutan

Vi hade tagit en tur med husbilen upp till Jämtland för att hälsa på nära och kära när vi insjuknade. Så vi fick inte njuta så mycket av fjällvärldens vårvinter. Men vi har vårvinter här i Hälsingland också. I helgen ska det visst bli runt 12 grader varmt. Hoppas vi är så pass pigga att vi åtminstone kan sitta ute i solen på altanen.

Tycker att det är svårt att inte må dåligt av kriget i Ukraina. Vi matas med information hela tiden och det är också så lätt att identifiera sig med offren, de är som oss. Ibland måste jag bara stänga av och se det jag har runt omkring mig för att inte gå sönder. Är så tacksam för det liv jag har och mina problem blir väldigt obetydliga när jag sätter dem i rätt perspektiv.

Vänligen Lena

4 kommentarer på “Så var det då dags…

 1. Såååå sant när det gäller kriget 😪Då jag inte kan göra något för att hjälpa så undviker jag ALL INFO för jag har lätt till ångest och depression 😪Jag säger som du jag går sönder……..
  Va trist att ni drabbades av Covid19 nu när det verkar vara på väg bort.Så tacksam att vi klarat oss vår dotter i Dalarna har haft 2ggr hon jobbar som sjuksköterska sen hela familjen oxå…även ett dödsfall mitt älsta barnbarns pappa 57 år dog av Covid19 precis klarat en tuff cancer 😪en helt underbar xsvärson jag ❤

  Massa krya kramar till er båda ❤

  Gillad av 1 person

 2. Jag hoppas ni blivit friska från covid nu. Du kan ju tänka dig vad rädd jag var när jag var iväg på en konsert och det var fullsatt och vi satt alldeles bredvid varann. Jag borde väl kunna ropa hej nu när det gått en vecka sen jag var iväg.
  Kram.

  Gilla

  1. Vi är friska, litet hosta och snuva kvar. Men vi är fortfarande trötta och det sitter nog i ett tag till. Vi har ingen aning om när och hur vi smittades.
   Kram

   Gilla

Kommentarer är stängda.